اس ام اس های سرکاری

  • ۰
  • ۰



پایان نامه مدیریت

مصاحبه استخدامی می بایست ها ، نباید ها

مصاحبه استخدامی فرایندی است که در آن کارفرما کار به گزینش جذب قوت کار مورد نظر می نماید فرایند جذب قوت کار شاید چند وهله داشته باشد که یکی از مهمترین آنها مصاحبه استخدامی است . چنانچه قرار مصاحبه استخدامی دارید بهتر است خود را آماده بکنید تا بتوانید موقعیت شغلی مورد نظر خود را گزینش بکنید . در زیر به چند نکته برای اینکه مصاحبه استخدامی خوب ی داشته باشید اشاره میکنیم.

نکاتی برای موفق یت در جلسه مصاحبه استخدامی

درمورد شرکت تحقیق بکنید

بهتر است قبل از اینکه رزومه را برای مجموعه مورد نظر ارسال نمایید ( و قرار جلسه مصاحبه بگذارید ) در مورد کمپانی تحقیقی انجام دهید ، با کیفیت ترین راه این است که نام مجموعه را در اینترنت جستجو بکنید و همچنین به وب وبسایت آن مجموعه مراجعه نمایید ، این مسئله که کمپانی ی یک وب سایت خوب داشته باشد جزو نقاط قوت مجموعه محسوب میگردد
مروری بر اطلاعات خود بکنید
قبل از حضـور در جلسه مصاحبه، موارد ی را که می خواهید راجع به آن ها حرف بکنید ، و یا احتمـا ل میدهید کارفرما درباره آنها از شما پرسش نماید را یک بار مرور بکنید .

ظاهر مرتب داشته باشید
به یاد داشته باشید که اولین ملاقات تاثیرگذار ترین ملاقات است ، سعی بکنید با ظاهری مرتب به جلسه مصاحبه بروید.

به جلسه مصاحبه دیر نرسید
چنانچه محل مصاحبه را بلد نیستید بهتر است کمی زودتر حرکت بکنید در شهرهای بزرگ باید مساله ترافیک را هم در نظر بگیرید . به هر حال دیر رسیدن از دید کارفرما امتیاز بد محسوب می شود . چنانچه جهت شما مشکلی پیش آمد نمیتوانستید به زمان مصاحبه برسید ، یا اینکه از مصاحبه منصرف شدید خوب است زودتر با کارفرما ارتباط بگیرید او را مطلع نمایید.

با اخلاق باشید
یکی از پارامتر های بسیار زیاد مهم برای کارفرما داشتن اخلاق است . این را می بایست بدانید که در نکات پیشرفته تخصصی را شما به مرور میتوانید در محیط کار کسب بکنید . ولی اخلاقیات را می بایست از اول سرلوحه کار خود قرار دهید.
در زیر به چند نکته با اهمیت در مصاحبه حضوری اشاره می شود :
در وقت مصاحبه در مورد مجموعه قبلی بدگوئی نکنید
یک پست الکترونیکی مناسب برای خود درست نمایید ( ترکیبی از نام فامیل شما ) تا در صورتیکه نیاز بود ایمیل خود را در فرم استخدامی وارد بکنید . نوشتن پست الکترونیکی های نامتعارف ( مانند پست الکترونیکی های چت روم های یاهو غیره ) به کلاس کاری شما لطمه میزند.
قبل از مصاحبه موبایل خود را خاموش بکنید ، در زمان مصاحبه از جویدن آدامس خودداری بکنید .

مسابقه اطلاعات نگذارید !
با شخص مصاحبه کننده مسابقه معلومات نگذارید در صورتیکه دانش شما از مصاحبه کننده بیشتر است این مسئله را نمی بایست به روی او بیاورید.

غلو نکنید
تعریف از خود و یا بزرگ نمایی کارهایی که انجام داده اید کار صحیحی نیست همچنین اگر در مورد تخصصی که مصاحبه گر از شما در مورد آن پرسش کرد اطلاعات کافی ندارید خوبتر است صادقانه این مسئله را بگویید ، ولی این را عنوان بکنید که آماده یاد گیری موارد نو هستید.

به موارد صادقانه جواب بدهید
کارفرما نهایتا بر اساس پرسشها ی که از متقاضیان کار میپرسد کار به گزینش از بین کارجویان می نماید پس با اهمیت است که سوالات ی که مصاحبه گر از شما میپرسد را صادقانه جواب دهید ، به عنوان مثال اگر دانشجو هستید یک روز در هفته به دانشکده میروید این مسئله را باید با کارفرما در بین بگذارید . اینکه کارفرما بعد از استخـدام متوجه این مورد شود چهره خوب ی ندارد.

آماده یادگیری باشید
این مسئله کاملا طبیعی است که شما تمام چیز را نمیدانید ! زمانی که وارد محیط کار جدید ی میشوید موارد وجود دارد که برای شما جدید میباشند ، پس خوب است که به کارفرما این اطمینان را بدهید که آماده یادگیری موارد هستید.

  • ۹۵/۰۴/۰۶
  • امید عالیشاه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی